Pay it forward

payit4ward

Før jul fikk jeg post fra ukjent avsender, jeg mener adressen og navnet utenpå sa meg liksom ikke så mye. Inni konvolutten var det et julekort og en hjemmelaget pengpung, kan selvfølgelig brukes til andre ting.

payitforward

Det var selvfølgelig Pay it forward-gaven til meg. Jeg meldte meg på Pay it forward-"utfordringen" hos Christinepusen i fjor sommer. Man forpliktet seg til å ha Pay it forward i sin egen blogg. Jeg har enda plass i min Pay it forward. Det er bare å legge inn kommentar i dette innlegget.
Pengepungen har Christinepusen laget selv og det er til og med egen lapp sydd fast i pengpungen men kjennetegn fra henne.

Jeg må nu sende en stoooor beklagelse til Christinepusen fordi jeg ikke har sagt fra eller blogget gaven før nu. Jeg kan jo prøve å skylde på at pc'n min døde totalt ei stund (kanskje en måneds tid) før jul. Og etter det har det vært labert med blogging, som dere alle kanskje har merket.

Så; masse, masse takk for gaven Christinepusen. jeg vet ikke helt enda hva jeg skal bruke den til, er nemlig ikke helt sikker på at jeg tørr bruke den som pengpung. Jeg trur nok heller den blir brukt til noe hobbyrelaterte ting.

Én kommentar

stubbetufsa

29.01.2009 kl.11:29

Kjekt at du er på nett igjen! Unnskyld, men HVA er dette Pay it forward-greiene????????

Skriv en ny kommentar

hits