Ny along

logohals1

Jeg har meldt meg på en ny along i år; hals-/skjerfalong 2009. Jeg vet ikke helt om denne alongen har vært tidligere år, jeg har iallefall ikke sett den og iallefall ikke deltatt på det.

Mønsteret får alle påmeldte tilsendt på e-post. Månedens skjerf var et form for smetteskjerf. Det er egentlig vrangbord hele veien, men det er en "vifte" i begge endene. Denne viften strikket jeg kortere enn det den egentlig skulle være.

hs2009jan


Mitt skjerf er strikket i Babysilk fra Du store alpakka, det er et fantastisk deilig garn. Garnet fikk jeg i gave da jeg gikk gravid og hadde vondt "både her og der", det kan dere lese om her.
Til mitt forkortede skjerf gikk det med ca 2,5 nøste. Grunnen til at jeg forkortet skjerfet var for at jeg håpet jeg skulle få nok garn til en jakke til lille Tina som jeg fant i julen, eneste jeg trenger er å supplere med litt mønsterfarge. Jeg er veldig fornøyd med resultatet av skjerfet.

4 kommentarer

gretashobby

30.01.2009 kl.08:41

Det bør du vere også, fonøydmed skjerfet mener eg. det sågveldig fint og deiligt ut. Du får prøvd mye fint nå. Ha ei fin helg om eg ikkje har sagt det før hehe

matja

30.01.2009 kl.09:46

Nydelig skjerf.Synes det ble flott med litt kortere vifte.Håper du får nok garn til jakken.Ha en flott dag:)

Fjompen

30.01.2009 kl.18:34

Så flott skjerfet ditt ble. Mitt er også ferdig. Må bare blogge det :) Ha en riktig god helg.

Synnøve

05.02.2009 kl.22:20

Du har jammen stort garnforbruk, og glad skal du være for det. Tenkt hvor mye fint du har strikket. Ser du har blitt stemt frem på strikkeportalen.no (4 poeng) under "popular". Grattis og takk for at du tipser om nye innlegg der :-)

Skriv en ny kommentar

hits