Årets første lue

luerligger09

..... ble også med i årets første fargealong-måned.

Jeg har strikket Let it snow i hvit Heilo, noe gammelt garn som kommer fra mamma. Jeg har hatt det liggende lenge, og om noen aner hvor lenge det her ligget hos mamma, tviler jeg på.

l2009jan


Min lue er som sagt strikket i Heilo, med pinner som anbefalt for Heilo, altså 2,5 og 3.
Jeg ser jo nu at pinner på orginalmønsteret er US 6 og US 8, det er 4 og 5 mm pinner. Dette sto jo i hint om månedens mønster før januar startet, så det er nok fullt og holdent min egen "feil".
Jeg er ikke helt sikker på hvorfor valget falt på Heilo og mindre pinner enn anbefalt for mønsteret. Hadde jeg bare økt antall masker skulle jeg ikke sagt noe, men det ble nu da heller ikke gjort.

Resultatet av lua er flott, jeg mener mønsteret er flott, størrelsen er nokså liten. Min 10 måneder gamle dattet passet den ikke engang. Selve snøkrystallen kan det nok hende jeg vil bruke ved andre anledninger, men jeg tørr ikke si noe om jeg blir å strikke flere slike luer.


farger2009

Én kommentar

gretashobby

29.01.2009 kl.21:31

Synd at du strikket den så liten, for den var veldig fin. Har ett forslag til deg. Du får kanskej flere barn og da kan du bruke den på din neste nyfødde.Du fikknå brukt opp garnet ia lle fall

Skriv en ny kommentar

hits