Julegavene som jeg strikket

Begge to julegavene som jeg strikket til julen 2008 ble pakket og sendt ut av huset i full fart før jeg fikk tatt bilde av de.
Men jeg har vært heldig og fått en ny sjanse til å ta bilde av de etter jul.

Kjærlighetsvottene til mamma og pappa.
De kom på besøk hit 1. juledag og hadde med seg vottene slik at jeg kunne få tatt bilde av dem og vottene.

kjaerestvott01     kjaerestvott02

Se så fornøyde de er.

Ullbuksa som jeg strikket i kamgarn (som kommer fra mammas store lager i kjelleren) til vår gudsønn, var, som fryktet, for trang i vrangborden i foten. Buksa er heldigvis strikket oppanfra og ned og jeg hadde ikke festet trådene fordi jeg trudde de ville være for trange. Jeg fikk buksa i "retur" så da var det bare å løsne trådene og felle bort vrangbordene og strikke på nytt. Jeg strikket samtidig benlengden litt lengre.

Her kan dere se forskjellen på "gammel" og "ny" fot. Den foten vi ser til høyre er den gamle, slik jeg "leverte" den i julegaven. Den foten vi ser til venstre er den "nye", den er noe lengre og vrangborden er videre. 
 
ullbuksejoakim

Nu er også den høyre foten slik som den venstre og ullbuksa er nesten klar til bruk (bare noen få tråder å feste). Får vel gjort det plutselig og overlevert den til den lille brukeren.

5 kommentarer

gretashobby

05.01.2009 kl.15:57

Så skjønne foreldra dine var med vottene på. Slik liker eg å sjå. Det må vere kosleig å ha foreldre som fortsatt er glade i kvarandre.Ullbuksa vart veldig bra den.Ha en strålandes dag

stubbetufsa

07.01.2009 kl.02:47

Joda, både vottene og brukerne var fine!Og du har nok å gjøre, skjønner jeg! Ha et riktig godt nytt år, du og dine! Hilsen tante!

Eva Petronella

16.01.2009 kl.11:10

Flotte votter - en hyggelig gave :-)Ha ei fin helg.

stubbetufsa

26.01.2009 kl.00:56

Tenker litt på deg som har det så travelt... Klem!

Synnøve

27.01.2009 kl.23:56

Hei! For at vi skal kunne dele enda mer av vår strikkeglede har jeg nylig opprettet en nettside, www.strikkeportalen.no, hvor du som blogger kan tipse andre om bloggpostene du legger ut. Du strikker jo så mye fint og jeg må takke for all inspirasjon! Jeg håper at mange vil bruke portalen slik at enda flere får glede av din blogg. Hilsen Synnøve

Skriv en ny kommentar

hits